Have-Park maskiner

Vores salgsafdeling for have-park maskiner har mange års erfaring i maskiner til udendørs brug, og en løbende dialog med brugerne har givet os den nødvendige erfaring til at skabe den bedste løsning til enhver kunde.

Service er en afgørende del, af det vi kan tilbyde dig. Vi har selvfølgelig altid reservedele på lager, og vi kan hjælpe dig med teknisk bistand, og vi vil med glæde hjælpe dig med råd og vejledning før, under og efter dit køb.

Ligegyldigt om du er villaejer med havearbejde som hobby, er professionel anlægsgartner, eller om du arbejder i skoven eller i entreprenørbranchen, kan du altid stole på vores professionelle råd.

Automower

Vi er autoriseret forhandler af Husqvarna Automower® og kan tilbyde dig den bedste service indenfor robotplæneklippere. I stedet for selv at slå græsset kan du lade robotten klare arbejdet og du kan i stedet tilbringe tid med familie og venner og deltage i aktiviteter, der er sjovere. Alt imens bliver din græsplæne bliver holdt i perfekt stand af din robotplæneklipper. Lydløst og uden problemer i regnvejr og solskin.

De mange forskellige modeller i det brede udvalg af Husqvarna Automower® dækker alt fra mindre byhaver til udfordrende arealer på op til 5.000 m2. Det er et kendetegn for Husqvarna Automower®, at den sikrer fuld dækning af komplekse haver med fjerne arealer og trange områder.

Salling have-park maskiner

Vi forhandler

Vi forhandler de rigtige mærker og sørger for hele tiden for at være på forkant med udviklingen. Du kan besøge de enkelte leverandørers hjemmesider herunder:

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Bjarke Tølbøl Giltoft Madsen
Bjarke Tølbøl Giltoft Madsen
Salg Have-Park - Nordvestjysk
Direkte kontakt +454139 0640
Søren Goul
Søren Goul
Salg Have-Park - Salling
Direkte kontakt +452689 5953