Landbrugsmaskiner

Hos os får du god og kvalificeret rådgivning før, under og efter et køb. Når du har kontakt med vores sælgere, som har stor erfaring og stabilitet, for du tryghed for kvalitet og engagement i hele købsprocessen.

Tilsammen dækker de to forretninger et område fra Thy, Lemvig, Struer, Morsø, Salling samt Fjends, så du som kunde får en endnu stærkere og fremtidssikret Case IH partner.

Firmaerne er i gennem alle årene løbende blevet udvidet, og i dag fremstår Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice A/S som topmoderne maskinforretninger. Vi sørger for at følge med tiden, så vi står godt rustet og er konkurrencedygtige i en branche med fart på.

Udover traktorer og landbrugsmaskiner, er vi også forhandler af en lang række produkter til have og park sektoren, og vi kan tilbyde professionelle løsninger til anlægsgartner og boligforeninger samtidig med, at vi har mange privat kunder i vores butik.

Kort sagt er vi en moderne landbrugsmaskinforretning, som har fokus både på professionelle landbrug, samt virksomheder og private.

Case IH
Krone

Vi forhandler

Vi forhandler de rigtige mærker og sørger for hele tiden for at være på forkant med udviklingen på værkstedet.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Søren Boel
Søren Boel
Landbrugssælger - Salling
Direkte kontakt +452784 1066
Anders Krarup Pedersen
Anders Krarup Pedersen
Landbrugssælger - Nordvestjysk
Direkte kontakt +452784 1061
Brian Nielsen
Brian Nielsen
Høstmaskiner
Direkte kontakt +456162 6203
Peter F. Nielsen
Peter F. Nielsen
Landbrugssælger/Indehaver
Direkte kontakt +452125 5130

Læs også: