Salling & Nordvestjysk Traktorservice

Vi sælger og servicerer
maskiner

Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice er to veletablerede og serviceorienterede virksomheder med stor erfaring i salg, rådgivning og service af maskinløsninger til landbrug og maskinstationer, anlægs- og entreprenørvirksomheder, skov-have og park-brug, industri, kommuner, boligselskaber, institutioner – og ikke mindst private.

Vi beskæftiger ca. 30 medarbejdere, som alle varetager hver deres speciale, hvilket bidrager til at opretholde vores virksomhedskultur, som bestræber sig på ordentlighed, den gode kvalitet og kompetent betjening.

Vores medarbejderes lange erfaring og ærlighed sikrer den bedste rådgivning ved de valg, der skal træffes ved en maskininvestering, og vi bestræber os meget på kvalitet og den efterfølgende service.

Peter F Nielsen - indehaver
Værkstederne

Specialuddannede
montørere

Vores værksteder i såvel Hurup som Salling er fuldt udstyret og bemandet med specialuddannet montører. Ud over værkstederne råder vi også over flere servicebiler, disse kan tilkaldes 24 timer i døgnet, og er udstyret med specialværktøj og montøren kan foretage de fleste reparationer i marken.

Alle montører deltager løbende i efteruddannelse hos leverandører m.v for at kunne tilbyde vores kunder den bedste mulige service. Servicering er mere end nogensinde en tillidssag, og vi gør vores bedste for at gøre os tilliden værdig.

50

år

med fokus på kvalitetsmaskiner til erhverv og private

Nye maskiner

Vi forhandler de rigtige mærker og sørger for hele tiden for at være på forkant med udviklingen.

Brugte maskiner

Vi har altid brugte maskiner på lager – kontakt os hvis du er interesseret i en fremvisning
Butik

Lager og
specialbutik

Reservedele skal være ved hånden, når der er brug for dem. Vi har derfor valgt at udstyre begge vores afdelinger, med et velassorteret reservedelslager med over 20.000 varenumre. Vi garanterer dig en hurtig levering, således din maskines spildtid minimeret mest muligt.

Vi har i begge afdelinger store, flotte butikker med salg til både private og erhvervskunder, du finder stort set alt fra håndværktøj, forbrugsdele, arbejdstøj, havemaskiner, haveredskaber, legetøj og meget andet. Mens vi på reservedelslageret har alt inden for sliddele, reservedele og udstyr til førende mærker.

Vi er med i den landsdækkende indkøbskæde Kom-plet, som betyder, at forretningen har et stort udvalg i varer til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder også e-handel, Kramp online, nemt og bekvemt, du kan døgnet rundt bestille vare hjemmefra, Det eneste du skal have er en personlig adgangskode fra os.

Case IH Axial Flow
Salling og Nordvestjysk Traktorservice

Vi er autoriseret
Case IH forhandler

Ta´med på en tur rundt i virksomhederne