Maskinværksted

Værkstederne i såvel Hurup som i Salling er fuldt udstyret og bemandet med specialuddannet montører. Ved mere specialopgaver kan der trækkes på medarbejder med særlige færdigheder imellem de to afdelinger.

Alle montører deltager løbende i efteruddannelse hos leverandører m.v. for at kunne tilbyde kunderne den bedst mulige service. Dette er nødvendigt på grund af det høje teknologiske niveau, der kendetegner produkterne i dag. Servicering er mere end nogensinde en tillidssag, og vi gør vores bedste for at gøre os tilliden værdig.

Ud over værkstederne råder vi også over flere servicebiler, der hver for sig er tilpasset de enkelte montører og de individuelle opgaver, de varetager. Servicebilerne – der kan tilkaldes 24 timer i døgnet – er udstyret med specialværktøj og kan derfor foretage de fleste reparationer i marken. Kun ved større og mere specielle istandsættelser er det nødvendigt at komme på værkstedet.

Kontakt vores værkfører i Hurup og Salling og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Maskinværksted landbrug
Maskinværksted landbrug

Vi tilbyder

Hos Salling og Nordvestjysk Traktorservice har vi dygtige montører der tager sig af alle typer landbrugsmaskiner og entreprenørmaskinel.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Steffen Andersen
Steffen Andersen
Værkfører - Salling
Direkte kontakt +452689 5950
Ronni Larsen
Ronni Larsen
Værkfører - Nordvestjysk
Direkte kontakt +452784 1062